Free Sale

Free Sale

همه چی با قیمت مناسب اینجا ارائه میشه و تلاش میکنم تا بهترین ها رو براتون بزارم البته رایگان هم داریم .... امیدوارم مورد پسندتون باشه
Free Sale

Free Sale

همه چی با قیمت مناسب اینجا ارائه میشه و تلاش میکنم تا بهترین ها رو براتون بزارم البته رایگان هم داریم .... امیدوارم مورد پسندتون باشه

بررسی عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره

عنوان کامل :

بررسی عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره 


تعداد صفحات :

250

دسته :

پایان نامه

چکیده :

سیستم پخت سیمان مهمترین و اساسی‌ترین بخش یک واحد تولیدی سیمان می‌باشد، به طوریکه ظرفیت اسمی کارخانه‌های سیمان براساس میزان تولید روزانه(24 ساعته) کوره بنا نهاده شده و ظرفیت دپارتمانها- تجهیزات و ماشین آلات- سیلوهای ذخیره مواد خام- کلینکر و سیمان نیز بر پایه ظرفیت تولید کوره طراحی و ساخته می‌شود.

لذا راندمان کوره یکی از پارامترهای مهم در بخش تولید بوده و تلاش در جهت به ظرفیت رساندن و سپس بالا بردن راندمان تولید کوره از مهمترین اهداف تیم مدیریتی و پرسنل فنی کارخانه‌های سیمان می‌باشد. در این پروژه سعی بر این است که پس از ارائه شناخت کلی از خط تولید سیمان دو فاکتور بسیار مهم و ارزشمند یعنی عوامل موثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیائی خوراک کوره ارزیابی شده و مورد تاثیر هر کدام از دو عامل مذکور پس از شناخت موضوعات و مسائل مطروحه به بررسی مشکلات موجود پرداخته و راه‌حلهایی صحیح جهت برخورد با این گونه مسائل ارائه شود تا انشاءالله بدین وسیله هدف اصلی از ارائه این پروژه محقق شود.





جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

  

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول: طرحی از یک کارخانه سیمان با تکنولوژی روز دنیا
فصل دوم: اجزاء سیستم پخت
1-2- مشخصه‌هایی از کوره دوار سیمان
1-1-2- غلطک‌ها
2-1-2- غلطک بالابر
3-1-2- سیستم چرخاننده کوره
4-1-2- آب‌بندی سر و ته کوره
2-2- نسوزکاری کوره
3-2- مشخصه‌هایی از پیش گرم‌کن
4-2- مسیر فرعی
5-2- سیستم تکلیس(Calciner)
6-2- مشخصه‌هایی از خنک‌کن
7-2- انواع خنک‌کنها
1-7-2- خنک‌کن مشبک
8-2- اتاق کنترل
9-2- سوخت رسانی و مشعل
1-9-2- اصول سوختن و کنترل شعله
2-9-2- شعله
3-9-2- درجه حرارت شعله
فصل سوم: پروژه
فصل چهارم: شناخت متغیرهای کنترل سیستم پخت
1-4- کنترل کوره
2-4- خنک کردن کلینکر
3-4- سوخت کوره
4-4- تغذیه کوره
5-4- متغیرهای راهبری کوره
6-4- مکانیک کوره
7-4- شرایط خاص راهبری کوره
1-7-4- کلیات
2-7-4- تجزیه شیمیایی گاز خروجی کوره
3-7-4- حجم هوای اولیه
4-7-4- درجه حرارت گاز خروجی پیش گرم‌کن
5-7-4- درجه حرارت یاتاقانها
6-7-4- الکتروفیلترها
7-7-4- گرفتگی سیکلونها
8-7-4- گرفتگی در رایزر پایپ و ورودی کوره
9-7-4- نسوزکاری کوره
8-4- چرخاندن کوره با موتور کمکی
9-4- تحلیل گزارشات ساعتی سیستم پخت
فصل پنجم: رعایت اصول کوره بانی
1-5- مشخصه‌هایی از سیستم پخت
1-5-1- جلو شعله
1-5-2- هوای ثانویه
2-5- کوره بان وکوتینگ(استر کوره)
3-5- عقب کوره
1-3-5- درجه حرارت عقب کوره
2-3-5- مکش عقب کوره
3-3-5- اکسیژن عقب کوره
4-5- کنترل مقدار سوخت
5-5- کنترل مقدار خوراک کوره و دور کوره
6-5- کنترل متغیرهای خنک کن گریت
1-6-5- کنترل مکش درب کوره
2-6-5- فشار زیر صفحات خنک کن
3-6-5- کنترل درجه حرارت هوای ثانویه
7-5- بیست و هفت حالت اساسی کوره
1-7-5- سه متغیر و کنترل کننده اساسی
2-7-5- شرح بیست و هفت حالت- راه‌حلها و دلایل
3-7-5- حالات اضطراری
فصل ششم: اولین گرم کردن سیستم پخت
1-6- خشک کردن پیش گرم‌کن
2-6- خشک کردن درب کوره و کانال هوای سوم و خنک کن
1-2-6- مشعل کمکی برای خشک کردن درب کوره
2-2-6- مشعل کمکی برای خشک کردن کانال هوای سوم
3-2-6- مشعل کمکی برای خشک کردن خنک کن
3-6- گرم کردن کوره دوار
1-3-6- آماده سازی
2-3-6- گرم کردن تمام سیستم پخت
3-3-6- کنترل درجه حرارت
4-3-6- چرخاندن کوره در مرحله گرم کردن
5-3-6- وقفه در گرم کردن
4-6- خواباندن کوره
5-6- نکات مهم
فصل هفتم: اولین راه‌اندازی سیستم پخت
1-7- اولین باردهی کوره
2-7- مقدمات تغذیه کوره
3-7- راه‌اندازی موتور کوره
4-7- فراهم کردن شرایط تولید عادی
5-7- راه‌اندازی خنک کن
6-7- آماده شدن برای راه‌اندازی کلساینر
7-7- رسیدن به باردهی عادی
8-7- حالات غیرعادی خنک کن
فصل هشتم: گرفتگی‌های سیستم پخت
1-8- قلیائی‌ها
2-8- پاک کردن پیش گرم‌کن
3-8- عوامل گرفتگی عقب کوره
1-3-8- توازن چسبندگی و فرسایش
2-3-8- چسبندگی چیست؟
3-3-8- چسبندگی جامد به جامد
4-3-8- جذب سطحی
5-3-8- نتیجه‌گیری
4-8- ماهیت جرم گرفتگی عقب کوره
1-4-8- مشخصات ظاهری گرفتگی
2-4-8- ترکیب شیمیایی
3-4-8- ترکیب مینرالوژیکی
4-4-8- مکانیزم تشکیل
5-8- عوارض گرفتگی عقب کوره
1-5-8- عقب کوره
2-5-8- عوارض گرفتگی
فصل نهم: نسوزکاری سیستم پخت سیمان
1-9- مواد نسوز در نقاط مختلف سیستم پخت
فصل دهم: فرسایش مواد نسوز در سیستم پخت
1-10- مقدمه
2-10- عوامل مختلف فرسایش آجر منطقه پخت
1-2-10- زیاد داغ شدن آجر
2-2-10- نفوذ املاح قلیائی
3-2-10- فرسایش ناشی از احیاء
4-2-10- فرسایش مکانیکی
3-10- سیکل قلیائی در سیستم پخت سیمان
4-10- شکفتگی قلیائی
5-10- فرسایش بدنه کوره
فصل یازدهم: رعایت نکات ایمنی سیستم پخت
1-11- کوره
2-11- سیکلونها
3-11- الکتروفیلتر
فصل دوازدهم: عوامل موثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه آنالیز شیمیایی خوراک کوره
1-12- مقدمه
1-1-12- مسئولیت آزمایشگاه کارخانه سیمان
2-1-12- سیمان
2-12- مشخصات شیمیائی و فیزیکی سیمان
1-2-12- آلیت
2-2-12- بلیت
3-2-12- فاز الومینات
4-2-12- فاز فریت
5-2-12- ترکیبات فرعی
6-2-12- سنگ گچ
3-12- محاسبه فازهای سیمان
4-12- مشخصات از انواع سیمان
5-12- چگونگی پخت مواد
1-5-12- فعل و انفعالات مواد در پیش گرمکن
2-5-12- فعل و انفعالات مواد در داخل کوره
6-12- عوامل موثر در پختن مواد
1-6-12- ترکیب شیمیایی مواد اولیه
2-6-12- ترکیب مینرالی مواد اولیه و خوراک کوره
3-6-12- دانه‌بندی خوراک کوره
4-6-12- همگن بودن مواد خام
5-6-12- شرایط پخت
7-12- میکروسکوپی کلینکر
1-7-12- کلینکر نرمال
2-7-12- کلینکر آهسته خنک شده
8-12- مراحل فیزیکی و شیمیائی مواد در حین پخت
1-8-12- خشک شدن
2-8-12- دهیدراته شدن مواد رسی
3-8-12- تجزیه کربناتها
4-8-12- واکنش‌های جامد
5-8-12- واکنش‌هایی که در حضور فاز مایع رخ می‌دهد
9-12- تاثیر نوسانات کیفیت خوراک کوره بر راندمان کوره
10-12- اقدامات موردنیاز در جهت کاهش نوسان کیفیت خوراک کوره
1-10-12- تدوین استراتژی نمونه‌گیری
2-10-12- مطالعات تفصیلی معادن
3-10-12- جلوگیری از عوامل نوسان کاذب در سیستم کنترل کیفی
منابع و مراجع
چکیده انگلیسی
فهرست اشکال
فهرست جداول
فهرست منحنی‌ها و نمودارها



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.