Free Sale

Free Sale

همه چی با قیمت مناسب اینجا ارائه میشه و تلاش میکنم تا بهترین ها رو براتون بزارم البته رایگان هم داریم .... امیدوارم مورد پسندتون باشه
Free Sale

Free Sale

همه چی با قیمت مناسب اینجا ارائه میشه و تلاش میکنم تا بهترین ها رو براتون بزارم البته رایگان هم داریم .... امیدوارم مورد پسندتون باشه

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

تعداد صفحات انگلیسی 21 صفحه (5312 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 20 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

دانلود غنی سازی  برنج نیم پخته   با اسید فولیک : پذیرش  مصرف کننده و ارزیابی  احساسی


غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
غنی سازی برنج نیم پخته
مقاله غنی سازی برنج نیم پخته
پایان نامه غنی سازی برنج نیم پخته
اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
مقاله اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
تحقیق اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
سمینار اسید فولیک پذیرش مصرف کننده


برای اطلاعات بیشتر به ادامه ی مطلب مراجعه کنید 

 دسته بندی


مقالات ترجمه شده
فرمت فایل doc
حجم فایل 1249 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
تعداد صفحات انگلیسی 21 صفحه (5312 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 20 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول 
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست 
زیر قیمت بازار
نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن  در برنج، به طور قابل توجهی افزایش مقدار اسید فولیک در دانه خام و پخته شده را افزایش داده است. با این حال، اندکی جوشاندن، به صورت همزمان تغییراتی در ویژگی برنج ایجاد می کند که ممکن است پذیرش مصرف کنندگان از برنج غنی شده را تحت تاثیر قرار دهد. دو مطالعه پذیرش مصرف کننده بر اساس ویژگیهای بصری و طعم و مزه با یک نمونه مصرف کننده عمدتا آسیایی به منظور بررسی این موضوع انجام شد.
در مطالعه 1، پذیرش بصری مصرف کننده از برنج نیم پخته غتی شده (UF 1، UF 2 و UF 3) مورد بررسی قرار گرفت. پذیرش بصری از سه نمونه برنج نیم پخته خام غنی شده با یک شاهد برنج نیمپخته  تجاری، مقایسه شد.
در مطالعه 2، برنج نیم پخته خام غنی شده با برنج سفید تجاری فاقد غنی سازی مخلوط شد و در معرض پخت و پز قرار گرفت.

دانلود غنی سازی  برنج نیم پخته   با اسید فولیک : پذیرش  مصرف کننده و ارزیابی  احساسی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.