Free Sale

Free Sale

همه چی با قیمت مناسب اینجا ارائه میشه و تلاش میکنم تا بهترین ها رو براتون بزارم البته رایگان هم داریم .... امیدوارم مورد پسندتون باشه
Free Sale

Free Sale

همه چی با قیمت مناسب اینجا ارائه میشه و تلاش میکنم تا بهترین ها رو براتون بزارم البته رایگان هم داریم .... امیدوارم مورد پسندتون باشه

پنیر پروبیوتیک

پنیر پروبیوتیک

تعداد صفحات انگلیسی 15 صفحه (3802 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 12 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

دانلود پنیر پروبیوتیک


پنیر پروبیوتیک
مقاله پنیر پروبیوتیک
پایا نامه پنیر پروبیوتیک
سمینار پنیر پروبیوتیک
تحقیق پنیر پروبیوتیک
مقاله ترجمه شده در مورد پنیر پروبیوتیک

 

برای اطلاعات بیشتر به ادامه ی مطلب مراجعه کنید

 دسته بندی


مقالات ترجمه شده
فرمت فایل doc
حجم فایل 663 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
تعداد صفحات انگلیسی 15 صفحه (3802 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 12 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول 
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست 
زیر قیمت بازار
نمونه ترجمه
چکیده

اهمیت محصولات حاوی مواد پروبیوتیک برای حفظ سلامت و رفاه، در حال تبدیل شدن به انتخاب کلیدی برای مصرف کننده، با توجه به رشد سریع و گسترش بازار برای چنین محصولاتی و علاوه بر افزایش منافع تجاری در بهره برداری از ویژگی های پیشنهادی برای سلامت می باشد. اکثر غذاهای پروبیوتیک که در حال حاضر در بازار وجود دارد، مانند شیر و ماست محصولات تازه هستند و به طور کلی در طی یک روز یا چند هفته بعد از تولید مصرف میشود. در مقابل، پنیر سخت، مانند پنیر چدار تا دوسال میتواند نگهداری شود. پنیر چدار ممکن است مزایای خاصی نسبت به محصولات نوع ماست در شرایط تحویل پروبیوتیک زنده، مانند کاهش اسیدیته پنیر در مقایسه با محیط های ماست و محتوای چربی بالا داشته باشد ...................... .
مطالعات ما تعدادی از سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس  را درون پنیر چدار ترکیب و یک ارزیابی عملکرد در طول عمل آمدن  را بررسی میکند (گاردینر و همکاران، 1998).

دانلود پنیر پروبیوتیک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.